Kista Galleria

Kista är en stad som verkligen har mycket att erbjuda. Framförallt när det kommer till shopping då Kista gallerian ligger här. Detta är en vacker och stor galleria som erbjuder allt man kan önska, på en och samma plats. Är du ute efter en dags roligheter och är sugen på att gå i butiker så är detta verkligen någonting för dig.shopping i Kista

Kista gallerian är ett populärt besöksmål. Inte minst för de som bor i staden men också för de som är och hälsar på. Gallerian är ett slags centrum för allt som du kan behöva göra och är en plats som många besöker dagligen då du kan hitta allt ifrån restauranger, butiker, apotek och vårdcentral här. Här finns så mycket att du kan spendera dagar i gallerian utan att tröttna. Behöver du någonting speciellt så kommer du allra troligast att kunna hitta det här. Här är varje dag aningen enklare då du finner allt du behöver under ett och samma tak om du så än ska in en runda efter jobbet eller stannar hela dagen så kommer du hitta det du behöver och förmodligen väldigt mycket där till.

Vandra runt i gallerian och upptäck vad den har att erbjuda. Ta dig upp och ner mellan de olika planen genom rulltrappa eller hiss och vandra runt på de härliga och rymliga planen. Du tar dig enkelt runt i gallerian. Och du tar dig enkelt till gallerian både med kollektivtrafik, till fots, med bil eller taxi om du nu inte bor på det hotell som finns i gallerian.

Gallerian är stor men känns fortfarande väldigt öppen och ljus med stora fönster på flera ställen för att miljön ska kännas mer fri. Färgglad men också stilrena och härliga miljöer finner du gallerian över. Detta är verkligen en plats du där kan njuta, slappna av, ta det lugnt, bli exalterad, skratta. Ja på Kista galleria kan du göra allt!

Shopping

Utbudet av olika butiker är väldigt stort. I gallerian hittar du allt från riktiga modebutiker, små mer personliga butiker och stora väletablerade butiker vars namn de allra flesta någon gång har hört. Här kan du hitta kläder till både vuxna, barn helt utan några som helt problem.

Mat

Blir du hungrig under shoppingturen behöver du inte oroa dig. Här finns Sveriges största restaurangtorg med omkring 20 olika restauranger med flera olika typer av mat. Hungrig kommer du inte behöva vara, här finns mat som passar alla olika smaker så du kommer garanterat hitta någonting som just du tycker om.

Inte bara smakerna hos de olika restaurangerna varierar utan så gör även restaurangmiljöerna. Här finner du nämligen både mat som du enkelt kan köpa med dig när du går förbi och här finns snabbmatsrestauranger. Du hittar också mer lyxiga restauranger i vackra miljöer och med bland annat härliga kötträtter. Där kan du äta en ljuvlig måltid själv, med partnern eller varför inte vid något festligt firande så som efter ett dop eller bröllop. I Kista galleria kan du garanterat hitta mat för alla tillfällen.

Upplev

Är du ute efter en upplevelse annat än shopping och mat så har Kista galleria även någonting att erbjuda dig. Här finns 12 bowlingbanor för dig som älskar bowling och här finns också en sportbar, spelarkad och karaoke för dig som satsar på höga toner.

Vill du sedan ta det aningen mer lugnt så finns här biosalonger med 1500 sittplatser uppdelade på 11 olika salonger. Samtliga salonger har wide screens 3D, digital sound system och stora stolar som är mjuka och sköna och som dessutom har ett stort benutrymme så att du kan sträcka på dig ordentligt under vistelsen i biosalongerna.

Tar du dig ett plan ner efter biobesöket så väntar ännu mer. Där finns nämligen Europas modernaste gokartbana med miljövänliga elbilar med en topphastighet på 70 km/h. Här kan du vistas på 4000 kvm och ha en rolig stund innan det är dags att åka hem eller att göra annat.

Som du vid det här laget har märkt så har Kista galleria någonting för alla smaker och för alla åldrar. Är ni ute efter en rolig fullspäckad dag eller dagar om du så vill så är gallerian ett ställe där du kan hitta på väldigt mycket utan att behöva ta dig till olika platser. Här kan du ha kul alla dagar året om. Hur fantastiskt är inte det?