Mr Chip Hotel

boka hotell i KistaVälkommen till Mr Chip Hotel, detta är ett förstklassigt, mycket modernt och framförallt ett bekvämt boende för såväl du som är på affärsresa som den som reser privat till Kista. Beläget i Kista Science Park i Stockholm, ger Mr Chip Hotel fri tillgång till internet, gratis parkering om du kommer med egen bil och rum med kabel-TV och privat badrum med dusch. Kista tunnelbanestation ligger endast 400 meter från hotellet.hotell kista

Härliga svenska och internationella godbitar erbjuds på hotellets egen restaurang i centrala Kista. Gästerna kan koppla av med underbara drinkar i baren bredvid restaurangen. En härlig frukostbuffé serveras varje morgon på Mr Chip Hotel.

Fritidsfaciliteterna erbjuder bland annat en relaxavdelning med bastu och solarium. Hotellet har en bekväm 24-timmars reception och gästerna kan komma och gå när de önskar.

Butiker, massor av ställen att äta på och biografer hittar du i underbara Kista Galleria som du hittar bara 150 meter från hotellet. Stockholms city är endast en 18-minuters tunnelbaneresa bort när du bor här på Mr Chip hotell.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.