Scandic Victoria Tower

boka hotell i KistaHotell Scandic Victoria Tower ligger mitt i Kista, bara 15 minuter från de centrala delarna av Stockholm. Detta 34-våningshotell byggdes 2011 bredvid Kistamässan. Hotellet ger dig som gäst fri tillgång till Wi-Fi, gym och bastu, och som om inte det vore nog så hittar du även en underbar bar på den högsta våningen. Centrala Stockholm ligger 20 minuters bilresa bort från Scandic Victoria Tower i Kista.hotell kista

Scandic Victoria Tower hittar du i ett mycket annorlunda höghus helt byggt i glas. Alla rum har en plattskärms-TV och elegant, design dekor av Montana, Vitra, och Flos.

Cloud Bar på 34:e våningsplanet ger dig som gäst svenska tapas och en underbar vy över staden. Detta hotell i Kista har även en à la carte-restaurang som serverar internationella rätter. Drycker, snacks och toalettartiklar finns i 24-timmars öppna lobbybutiken.

Kista t-bana hittar du endast 8 minuters gångväg från Scandic Victoria Tower Hotel. Resan till centrala Stockholm tar endast cirka 15 minuter från Kista. Detta är det ultimata hotellet om du är på besök och önskar ett hotell nära Ericsson i Kista. Vi erbjuder bästa pris garanti på Scandic Victoria Tower så du behöver inte leta längre än hit.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.